Monday, 18 October 2010

Hari yang panjang..

Assalamualaikum...

Esok, ada dua document tender nk kena submit.. so hari ni baru nk kelam kabut.. ada lagi drawing baru nk measure!! masa kalut ni la printer buat hal..xcukup kasih sayang agaknya!! fuh..pkol 9 malam baru boleh balik!! yeye!!!  balik penat2 sempat melantak laksa!! penat pon masih teruja nak menaip ni, maklumlah baru post ketiga!! teruja dia lebih sikit.

Dalam kelam kabut kami nak prepare tender document, kak mala ajak kami tgk gambar2 menarik dari internet.. sempat la kami rehatkan otak yg konon2 berserabut... Jom la tengok skali!! mana tau boleh release tension nk exam ker.. :)

Awek??  ada ker??

Kalo ada dalam rumah aku, setahun xmasuk toilet ni, seram je..

kalo macam ni, bukan menolong ni! pening nak pilih! huhuh
 FootNote [tetiba] : nak wish good luck dekat kawan2 yg amik Final Exam di UiTM Shah Alam.. meni,syu,mira & lain2.. xlupa juga dayah di Uthm!! :)

No comments:

Post a Comment