Wednesday, 27 October 2010

Hari2 Kerja!

Assalamualaikum..

Hari ni mood nk bekerja kureng sikit..
dah berminggu sibuk dengan tender, so arini rasa malaaaaass sgt..
tapi..biasalah.hari2 ada kerja..
so, untuk merajinkan aku bekerja,
aku hiburkan hati dengan PAINT!!
ramai yg anggap PAINT ni untuk kanak-kanak je..
tapi best per!! teringin nk masuk pertandingan kaler2 macam dolu2..lukis2..
Hanim, our project executive.. eceh, dia ni terer lagi la bab2 lukis ni.. aku tau menambah2 je.. ni semua lukisan dia mengikut tema baju yang dia pakai :)

                                      HANIM:  ni kaler baju untuk hari selasa



                                             kaler untuk hari ini (rabu)

                                             yang ni aku xsure hari apa :P


                                        yang ni ikut tema baju aku hari ni!!


                                                               
kelakar x?? cakap cute cepat!!yang lelaki tu aku lukis, actually nk lukis hidung, tp macam misai :P (konon macam aku la tu..muahaha)


                                             
                                  ni hanim lukis spesel buat ehem2 dia.. sweet kan! haha

dulu masa matrik, fasi aku ada cakap, kalo kita bosan2, then kita lukis2.. apa yang kita lukis tu mengammbarkan hati kita..tapi aku hari2 lukis bunga, so hari2 hati aku berbunga ke??

5 comments:

  1. hahaha..ececece mun...kreatif jugak ank...malu2 lak..hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha..hari2 berbunga hati hang nooo

    ReplyDelete