Monday, 14 February 2011

Selamat Bertunang =D

Assalamualaikum..

"Dan segala sesuatu kami ciptakan berpasang-pasangan supaya kamu mengingat akan kebesaran Allah" (Adz-Zariyat: 49)

Rasanya masa cuti raya cina haritu, musim bertunang kot.
anyway tahniah kepada Ar & Pikah, Kak Ain, Ida (coursemate Uitm), Shila, Anis, Liana (schoolmate Sik).
meriah sungguh sesi bertunang pada cuti raya cina kali ni =D
Tahniah juga utk diri sendiri *malu nk wish*

Before nak bertunang ni, banyak benda yg nk kena prepare,
barang, fizikal, mental semua lah!
:))

peringatan untuk yg bakal bertunang,
bersedia lah dari awal,
barang2,
bekas hantaran,
&
macam2 lagi..

Special thanks untuk family & rakan2 yg banyak menolong,
melancarkan majlis saya!

Thanx to:

Designer pelamin, Penghias hantaran, sangat terer & berpengalaman dlm mengubah hantaran.
Hanim, Mak Hanim & Kakak Hanim (menerima tempahan area SP :D - "design to the cost")


Antara Hataran yg mereka2 ini gubah,

                                           -pulut kacau-

thanx juga kepada Faridah
untuk:


Thanx Azmalina:


 
photographer??
oh my classmate masa sek rendah: iqbal ameer &
classmate sek teknik: laila
diorang masih baru,
tapi gambar superb! cantik!!

last, 
:))


....Semoga semuanya berjalan lancar, Ameen....

1 comment:

  1. tahniah mun :)

    kalo aku mcm xde tunang2 da kot..xde nmpk bayang tunang pon.hhahahhaa

    ReplyDelete